GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!Heeeei! <3

Gratulerer så mye med dagen på 17.Mai! Håper alle koste seg masse, spiste masse pølser, lapskaus og is men også tenkte på hvorfor vi feirer 17.Mai og på hvor heldige vi er som bor i Norge!

I år skulle jeg verken holde tale, synge, spille i korps eller gå i barnetoget. Dermed tenkte jeg ikke noe særlig over å være tidlig til sengs kvelden før 17.Mai. Jeg var på besøk hos en venninne, vi var 3 stk som samlet oss hos henne. Vi koste oss og lo masse. Men pga dette klarte jeg da å forsove meg til det aller ytterste! Så jeg fikk ikke sett barnetoget hvor søsknene mine skulle marsjere og spille sammen med korpset.

Men jeg fikk gått i folketoget da! Jeg gikk med teatergruppen på Haua, og selv om vi var ganske så varme etter å ha gått i folketoget med kostymer fra revyen vi hadde tidligere i år. Så var det verdt det! For vi vant "For godt innslag i folketoget" - en sjekk på ca 1000 kr. Hjelper godt på budsjettet for ny revy neste år det:)

Etter jeg hadde gått i folketoget, kjørte jeg hjem og ordnet meg (på nytt), før jeg kjørte ut til en venninne. Vi var en hel gjeng som samlet oss hos henne. Vi både lo, spiste, tok bilder og koste oss kjempe masse!

Håper dere også koste dere!

xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bekky

Bekky

17, Sokndal

Ser ganske bitch ut, men er egentlig ganske snill<3

Kategorier

Arkiv

hits