Det brenner i 3.etg!!"Det brenner i 3.etg, i auditoriet" sa jeg til brannmannen etter at jeg hadde talt opp klassen (siden jeg var brannvakt).

Nå er det over en uke siden vi hadde brannvernsdag på skolen. Alle fire helseklassene på skolen var med og utførte ulike øvelser. Bl.a å slukke brann i mann. Da tente brannmannen på en dukke, og de som ville, fikk slukke ilden. Vi fikk også slukke brann i en seng med slukningsapperat. For å etterligne en seng, brukte brannmennene en slags panne/grill, vi fikk også prøvd ut vannslangene på skolen.

Og helt i starten av dagen hadde brannfolkene en presentasjon om yrket sitt og om ting vi kunne være obs på ang. Brannforebygging. Og om man hadde fulgt godt med, kunne vi svare på spm på en Kahoot de hadde laget. I hver klasse var der en som kunne vinne. Og i min klasse, da var det JEG om vant! 150kr jeg kunne bruke på amfiet i byen. De ryker nok på Onsdag....

Såååååå.... husk å dra ut kontakter når dere ikke bruker ulike elektriske apperater, ikke lade mobilen mens dere sover (den er nok min verste). Og ikke røyk i sengen!

xoxo
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bekky

Bekky

17, Sokndal

Ser ganske bitch ut, men er egentlig ganske snill<3

Kategorier

Arkiv

hits